Új íz!


Új ízzel bővül a Márka 1,5 Literes 25% - os Gyümölcs tartalmú tartósítószermentes termék családja a Red Multivitamin megjelenésével mely eper, fekete ribizli, berkenye és bodza gyümölcsök izgalmas íz világa mellett még vitaminokat: poténsav, B1, Biotin, Folsav, Niacin, B6, tartalmaz immáron 6 íz variációval kedveskedünk fogyasztóinknak!

Megújultak a termékeink

Megújult csomagolásban és még egészségesebb beltartalommal, tartósítószer nélkül, térnek vissza a Márka Fruitica Gyümölcsitalok és Márka Jeges teák kis kiszerelésű 0,5 literes termékei!
Gyümölcslé 4 féle ízben 25% gyümölcstartalommal: Alma-Körte; Multivitamin; Őszibarack; Narancs
Jeges Tea 2 féle ízben Citrom (citromfű kivonattal) Barack (Rooibos kivonattal)

Díjnyertesek a Márka gyümölcslevek

2015-ben jelentős újításon estek át a gyümölcsleveink, így a az új csomagolás mellett tartósítószermentesek lettek termékeink, melyet a fogyasztóink díjjal jutalmaztak. 2015-ben a Márka Fruitica lett a gyümölcslé kategóriában az Év Terméke.
A Product of the Year (Év Terméke) díjat először Franciaországban adták át 1986-ban. Ma már a világ 29 országában ítélik oda. Magyarországon 2011-ben adták át először.

Kóstold meg új teáinkat!

Megújult a 1,5 litereres citromos és barackos Jeges Tea.
Átöltöztettük a jeges teáinkat, melyek így már nem tartalmaznak tartósítószert, viszont tartalmaznak fekete tea kivonatot, gyümölcssűrítményt. Az őszibarackos teáink Rooibos kivatot, a citromos teáink citromfűkivonattal készülnek. Hamarosan tovább bővül a család egy Zöld teával.

Oxigénes gyümölcsvizek

Új MÁRKA GYÜMÖLCSVÍZZEL szeretnénk kedveskedni a Márka Barátoknak. Oxigénnel dúsítva, természetes aromával, tartósítószer mentesen, csökkentett energia tartalommal! Jobb társat nem választhatsz, ha egészségtudatosan, de igazán finomat szeretnél kóstolni. Hamarosan folytatás, és bővülünk két új ízzel!

2013 után újra Magyar-Brands-díjas a Márka üdítő

Idén ötödik alkalommal díjazták MagyarBrands elismeréssel azokat a magyar vonatkozású márkákat, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek hazánkban és határainkon kívül is. A díjazott márkákhoz kapcsoltértékek olyan kézzel fogható előnyt jelentenek, amely révén növelhető a termékek megbízhatósága, elismertsége.

Oldalak